Bli kjent med advokat Ingrid Alida Dovland

Vi er glade for å presentere advokat Ingrid Alida Dovland, som har vært en verdifull tilvekst til vårt firma siden høsten 2021.

Ingrid har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Tromsø, oppnådd i 2019. I løpet av studietiden hadde hun også gleden av å være trainee i flere advokatfirmaer, blant annet Advokatfirmaet Haavind AS, Bahr AS, Grette AS, PWC og Advokatfirma Lunde Robertsen AS.

Ingrid begynte som advokatfullmektig i Advokatfirma Haavind i Oslo etter endt utdannelse i 2019. Etter et par år i hovedstaden ønsket hun seg til Sørlandet, og fant heldigvis veien til selskapet vårt! Ingrid forteller at hun trivdes godt både faglig og sosialt i Tofte. Hun beskriver arbeidsmiljøet som lærerikt, spennende og inkluderende. Med et team av advokater som spesialiserer seg innen ulike rettsområder og bransjer, er det alltid rom for faglige diskusjoner og utveksling av kunnskap. Dette sikrer at klientene alltid får den beste mulige bistanden.

Hennes kompetanse er særlig innen fast eiendom, entrepriserett og kontraktsrett. Ingrid har erfaring med å gi løpende rådgivning, finne løsninger for tvister, føre prosedyre og forhandle både rettslig og utenrettslig.

Ingrid forteller om viktigheten av å forstå klientenes behov og å ha klare forventningsavklaringer.

Nært samarbeid, tillit og god dialog er nøkkelfaktorer for å oppnå de beste resultatene.

Noe av det jeg liker best med jobben min er å hjelpe både mennesker og bedrifter i både sårbare og spennende situasjoner, og sammen finne gode løsninger for dem. I tillegg er det motiverende å ha en arbeidshverdag som hele tiden byr på nye muligheter og utfordringer.

På fritiden Ingrid en sosial person som setter pris på tid med familie og venner. Som nybakt mamma, tilbringer hun mye tid med hyggelige familieaktiviteter, som turer på stranden, i skogen, på hytta, fisketurer og løpeturer med vogna. I tillegg nyter hun kvalitetstid med venninner, gjerne i form av en god middag og en deilig vin.

Ingrid er stolt av å være nordlending, og er forfriskende med sin sjarme, entusiasme og energi. Køer er hennes verste fiende fordi Ingrid ikke har tid for tiden som står stille.


TA KONTAKT MED

Ingrid Alida Dovland

Advokat
Telefon
416 20 649