Bli kjent med advokatmedarbeider Almira Delic

Almira Delic er advokatmedarbeider med ansvar for IT i Tofte, og brenner for godt samarbeid og smarte IT-løsninger.

Kontinuerlig forbedring

«Jeg synes det er spennende å sette meg inn i nye ting, og er typen som kan finne på å fikse en vaskemaskin som jeg ikke har peiling på. Jeg syns det er gøy å finne ut av ting og få de til å virke», forteller Almira.

Hun kom til Norge i 1993 som flyktning fra det som den gang het Jugoslavia, og begynte rett på Stinta ungdomsskole i Arendal. Senere gikk turen videre til Bergen for å studere informatikk. 

«Jeg valgte informatikk fordi det var noe jeg ikke kunne noe om, og fordi det kombinerer to ting jeg synes er ekstra spennende: problemløsning og kreativitet. Selv om det har vært lite programmering i yrkeskarrieren opplever jeg å ha hatt nytte og glede av det jeg lærte i studiene.»

I 2007 begynte hun å jobbe i administrasjonen i Tofte, hvor arbeidsoppgavene hennes består i å kontinuerlig forbedre IT-systemene, i tillegg til markedsføring og intern brukerstøtte. Hun forteller om en spennende og dynamisk hverdag hvor hun får brukt sine problemløsningsegenskaper ved utforske ny teknologi for å finne løsninger for å effektivisere arbeidsflyten i bedriften. Samtidig understreker hun at det beste med Tofte er gode kollegaer som gjør at hun gleder seg til å gå på jobb hver dag.

«Vi har en atmosfære av genuin interesse for hverandre, og vi setter trivsel og gode relasjoner i fokus».

Den viktigste jobben

Når Delic lukker PC-en for dagen og vender blikket hjemover, er det for å ta fatt på – kanskje – sin viktigste arbeidsoppgave: mammarollen. En rolle hun trives svært godt i. Ellers på fritiden liker hun å jakte etter fine strender, gode filmer og bøker.

For å bli enda bedre kjent med Delic avslutter vi med en funfact:

«Jeg elsker sjokolade og innbiller meg at jeg har en sjette sans for å lokalisere sjokolade nesten hvor som helst. Det begynner med en følelse: Her er det noe! Og så begynner jeg å lete og i verste fall er det bare snakk om en nonstop i sofaen! Men Beggars can’t be choosers, du vet!», avslutter Delic med et smil.