Martin Rødland blir partner i Advokatfirma Tofte fra 1. januar 2024

Tofte er stolte over å kunngjøre at advokat Martin Rødland blir partner i Tofte fra og med 1. januar 2024.

Martin har vært senioradvokat i Tofte siden 2019. Han var før det mange år i EY og KPMG. Hans primære arbeidsområder er merverdiavgift, skatt og selskapsrett. Martins kompetanse og engasjement har gjort ham til en verdifull ressurs i Tofte. Martin vil fortsatt arbeide innenfor de samme fagområdene og vil ha et særlig ansvar for Toftes satsning innen skatt og merverdiavgift.

«Vi er svært glade for å ønske Martin velkommen som partner i Tofte. Hans solide ferdigheter, blikk for våre klienters behov og vårt ønske om å levere gode resultater, har gjort ham til en uvurderlig del av vår organisasjon,» uttaler Randi Granvold, daglig leder i Tofte. «Martins bidrag til Tofte er betydningsfullt, og vi ser frem til å fortsette og levere førsteklasses juridisk rådgivning med ham som partner.»

Martin Rødland uttaler: «Jeg er stolt over å bli partner i Tofte. Dette er noe jeg har jobbet mot og ønsket meg siden jeg begynte i Tofte i 2019. Jeg ser virkelig frem til å fortsette mitt arbeid med et fantastisk lag med dyktige og engasjerte advokater og medarbeidere. Vi skal fortsatt videreutvikle våre tjenester, særlig innen skatte- og merverdiavgiftsområdet, for å imøtekomme Toftes klienters behov.»

Med sin omfattende erfaring innenfor skatte- og merverdiavgifts rett, vil Martin bidra til å styrke Toftes posisjon som en ledende aktør innen juridisk rådgivning til næringslivet i regionen.

For ytterligere informasjon eller forespørsler, vennligst kontakt daglig leder Randi Granvold.


TA KONTAKT MED

Randi Granvold

Daglig leder
Telefon
909 88 663